Hoe werkt Viyo ?

Viyo zet in op het belangrijkste wapen dat jouw kat heeft om kwaadaardige bacteriën te bevechten: haar immuunsysteem. Dat immuunsysteem bevindt zich grotendeels in het spijsverteringsstelsel. Daarom werkt Viyo net daar waar het er echt toe doet.

De actieve formule in Viyo heet FOSim+®. Die bestaat uit prebiotische vezels (fructo-oligosaccharide, kortweg FOS, en inuline), die als voeding dienen voor gezonde bacteriën die in de maag leven. Deze vezels worden niet verteerd in de maag, waardoor ze actief aan de slag kunnen. En dat is slecht nieuws voor schadelijke ziektekiemen die de kop opsteken: zij krijgen plots erg sterke tegenstanders.

Hoe werkt het? Eén portie Viyo van 30ml bevat 0,1g prebiotische vezels, en dat is exact wat je kat nodig heeft om aan te sterken. In de darmen leven zo’n vijftig verschillende soorten bacteriën die bijdragen tot een goede spijsvertering. De vezels in Viyo voeden deze bacteriën en helpen zo de natuurlijke weerstand van je huisdier te verhogen. Door het voorbereidend werk van Viyo krijgt gespecialiseerde dierenvoeding bovendien nog meer de kans om zijn werk te doen. 

Omdat FOSim+® beter wordt opgenomen in vloeibare vorm, hebben we van Viyo een drink gemaakt waar katten dol op zijn. Je hoeft het dieet van je pluizenbol bovendien niet aan te passen. Haar weerbaarheid tegen ziektes en kwalen zal er dag na dag op vooruitgaan. Heel eenvoudig en erg doeltreffend.

Je zult snel merken dat de spijsvertering van je kat verbetert. Dat zie je aan haar glanzende vacht en haar stevigere stoelgang. Over het algemeen geeft ze nog meer de indruk een parmantige, blije poes te zijn. Afhankelijk van hoe fit je dier nu is, zou je tussen de één en de vier weken resultaat moeten zien.

Viyo bevat bovendien geen artificiële kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Want gezondheid start van binnenuit.