Waarom Viyo?

Je wil enkel het beste voor je kat, dat spreekt voor zich. En gezonde viervoeters maken blije baasjes. Dan is het ook logisch dat je er alles aan wil doen om de natuurlijke weerstand van je huisdier een zetje te geven, en zo bacteriën en ander gespuis geen kans te geven.

Gezonde kat

Niets leuker dan een spinnend poezenbeest dat je begroet bij het thuiskomen. Om dat zo te houden is het belangrijk om de weerbaarheid van je kat op peil te houden. De darmflora is cruciaal voor een gezond huisdier. Net zoals bij de mens zijn de darmen voor 70% verantwoordelijk voor een sterke weerstand en een goede gezondheid. Daarom zit er in Viyo een actieve component, FOSim+® genaamd, die de weerstand vanuit de buik versterkt. Elke dag een portie Viyo, en je kat kan zorgeloos op muizen jagen.

Viyo voor elke leeftijd

Een pasgeboren kat heeft andere noden dan een beestje op leeftijd. Daarom hebben we drie soorten Viyo ontwikkeld. Op die manier krijgt jouw kat haar hele leven lang de juiste voedingssupplementen. Kittens, volwassen katten en senioren zijn dus altijd in topconditie. 

Ijzersterke weerstand

Viyo boost de weerstand van je kat door in te werken op de plaats waar het echt nodig is: in de darmwand. Die werkt als een filter die goede voedingsstoffen opneemt in het lichaam en schadelijke bacteriën de laan uitstuurt. FOSim+®, het actieve bestanddeel in Viyo, stimuleert de ontwikkeling van goede darmbacteriën zoals bifidus en lactobacillen. Zo ontwikkelt er zich een dikkere laag slijm op de darmwand, die beter gewapend is tegen indringers. Het immuunsysteem kan sneller reageren en dus de bacteriën beter bestrijden.